Na het jubileumsymposium in november 2017 was het voortbestaan van DNO onzeker. Enkele actieve DNO leden maakten een plan om DNO toekomstbestendig te maken. Ze ontwikkelden mooie ideeën. Enkele daarvan zijn inmiddels gerealiseerd, aan de andere wordt nog hard gewerkt.

 

Guus Erkens, Elise Kuipers en Syska Walgemoet nemen ad interim de taken van secretaris, penningmeester en voorzitter over, tot er voldoende bestuursleden zijn die deze taken willen en kunnen overnemen. Dieke van Raamsdonk- van der Velden is bestuurslid, enkele andere collega's overwegen momenteel of ze bestuurslid willen worden. Corien Maljaars is voorjaar 2019 gestart als coördinator. Jan van Loon, gepensioneerd hoofddocent Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, adviseert en ondersteunt bestuur en coördinator.

 

 

DNO compilatie bestuur 6 1 2020

 

 

DNO Diabetesdiëtist is nog op zoek naar nieuwe bestuursleden, met name collega’s die de ambitie hebben om het voorzitterschap/penningmeesterschap na een inwerkperiode over te nemen.

Wil je meer weten? Mail je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan of je reactie per mail of telefoon wenst (vermeld je telefoonnummer en voorkeurtijden).